***       Водещите вечерни новини       на 22 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 22 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Илон Мъск направи реклама на България. Служителка на МВР пияна зад волана. Скандал между Украйна и Унгария заради шал на Орбан


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 22 ноември   

 

Илон Мъск, най-богатият човек на планетата, направи реклама на Белоградчик и България. Основателят на Tesla и SpaceX показа в своя профил в обществената мрежа Twitter фотография на крепостта „ Калето “ в Белоградчик, направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Снимката е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела. Постът на Мъск е съпроводен с текст " Бях сигурен, че това е в Elden Ring " (фентъзи видео игра).

***

Според един от създателите на опозиционната на Кремъл телевизия " Дождь ": Вече никой не има вяра на съветския президент и в страната зрее неодобрение.

" Путин през целия си умишлен  живот се е страхувал да покаже боязън и уязвимост. След като съветските сили се изтеглиха от украинския град Херсон, той сподели и боязън, и уязвимост. Недоверието към него превзема и най-близкото му обграждане на стопанина на Кремъл. Много е евентуално ориста на съветският президент да е като участта на Слободан Милошевич (лидер на Сърбия и Югославия от 1989 година до 2000 година, свален след протест и умрял в затвор в Хага през 2006 г.) ", сподели още Зигар.

***

Предполагаемата украинска офанзива против съветското пристанище Новоросийск показва уязвимостта на съветския Черноморски флот, съобщи през днешния ден английското министерство на защитата, представено от ДПА.

***

Шофьорът, който блъсна полицейски бус, а чиновник на реда е в сериозно положение, е щял да получи 12 хиляди евро за транспорта на незаконните мигранти, научи NOVA.

***

Служителка на ОД на МВР-Кърджали е хваната с близо 3 промила алкохол, оповестява Дарик, като се базира на прокуратурата.

На 21 ноември е бил спрян за инспекция автомобил. Колата, управлявала 41-годишната жена - държавен чиновник в Областната дирекция.

***

Киев ще привика унгарския дипломат, с цел да изрази митинг против държанието на премиера Виктор Орбан. Той отишъл на футболен мач с шал, на който част от територията на Украйна била изобразена като унгарска, съобщи Ройтерс, като се базира на украинското външно министерство.

Подобна остра реакция беше провокирана и в прилежаща Румъния - по безусловно същия мотив.

***

Привърженичка на аржентинския народен тим по футбол е умряла в резултат на инфаркт в Бангладеш, до момента в който е гледала последните минути от мача сред Аржентина и Саудитска Арабия, в който тимът, воден от Лионел Меси, загуби с 2:1.

По информация на локалното издание " El Publicano " името на 40-годишната жена е било Каусар Джавед Какан.

***

В речта си Путин назова Кастро “легендарна персона и знак на цяла една ера ”.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР